Nieuws

 

 

Terug  Terug

Zelfhulp bij een scheiding

Het verbreken van een relatie is ingrijpend. Het heeft diverse emotionele en praktische gevolgen, wat kan zorgen voor een intensieve periode in je leven. Het is wel zo fijn om hierbij steun te krijgen.

Wij hebben een online module ontwikkeld voor mensen die overwegen te scheiden, gaan scheiden of recent gescheiden zijn. De module helpt inzicht te verkrijgen over twijfels, emoties en stress (en wanneer er kinderen in het spel zijn: informatie over kinderen en ouderschap na een echtscheiding).

Tips van professionals

De inhoud van de module is samengesteld door professionals die deskundig zijn op het gebied van scheiding: orthopedagoog en familiemediator Gerda de Boer en communicatiedeskundige MarĂ¯et Hamer.

Binnen de module kun je aan de slag met praktische tips en oefeningen die jou bijstaan bij twijfels, stress en emoties. Je kunt daarbij inspiratie putten uit de ervaringsverhalen van anderen.

Toegang tot de module

Maak een account aan om de module Echtscheiding te volgen. Ben je een werknemer? Mogelijk kun je de module gratis gebruiken via jouw werkgever. Vraag na bij je leidinggevende of er al gebruik wordt gemaakt van Mirro.

 


Deel dit artikel


Volgend artikel

Leef jij met een chronische aandoening?

Laat het ons weten als jouw organisatie nog geen Mirro-modules aanbiedt!

Stichting mirro

Adres
Leidseveer 2-10
3511 SB Utrecht
Telefoon
Mail