Systeemkoppeling

Heb je al een platform waar medewerkers op inloggen, zoals intranet of een medewerkersportaal? Dan kun je de online zelfhulpmodules integreren – hierbij kies je zelf de modules en worden deze in de look & feel van het bedrijf gepresenteerd.

 

Intelligente integratie van mirro

Geef in één keer een grote hoeveelheid medewerkers toegang tot de modules zonder dat zij een account aan hoeven maken. De integratie van de modules wordt technisch gerealiseerd via links naar de gewenste online zelfhulpmodules. Gebruikersgegevens blijven binnen je eigen bronsysteem en elk half jaar krijg je een overzicht van de bezoekersaantallen van de modules.
 

Alles inbegrepen – van integratie tot ondersteuning

Zowel communicatie- als technische support zijn inbegrepen in dit integratiepakket. Stichting mirro ondersteunt de IT-afdeling bij de technische realisatie en je ontvangt communicatiemateriaal om de modules op je platform te presenteren. Hierin denken we graag met je mee vanuit onze ervaring en expertise. Neem voor meer informatie of een offerte contact op met Rutger Hopster, Adviseur ICT/Security Officer, e-mail: rutger.hopster@mirro.nl.

 
 

Meer weten over onze eHealth producten?

Vraag het Claudia of Wouter! Telefonisch bereikbaar op 085 489 89 99

> Stel je vraag

Stichting mirro

Adres
Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
Telefoon
Mail