Slimme link

Met de slimme link loggen medewerkers rechtstreeks en anoniem in. Vervolgens kunnen zij zelfstandig aan de slag met de modules, die laagdrempelige ondersteuning bieden bij alledaagse uitdagingen, of die fungeren als overbrugging voor de wachttijd voor de psycholoog of de bedrijfsarts.

 

Mirro in 5 stappen

1. Een medewerker klikt op de slimme link en maakt een mirro-account aan. Na activatie van het account heeft de medewerker direct toegang tot alle mirro-modules.
2. Een instaptest (optioneel) geeft tips voor te volgen modules.
3. De medewerker kiest een passende module.
4. De modules volgen het OPOE-model (oriëntatie, presentatie, oefening en evaluatie) en combineren educatie met concrete oefeningen. Hiermee gaat de medewerker zelf aan de slag.
5. Een start- en een eindmeting geven inzicht in de huidige situatie en de persoonlijke ontwikkeling.
 

(Voor)zorg: laagdrempelige preventie met slimme module

Met elke module werk je aan je kennis en veerkracht. De modules helpen mensen onder meer om klachten onder ogen te zien en om het gesprek hierover aan te gaan met de omgeving. Van Piekeren tot Echtscheiding, van Mantelzorg tot Werkstress, van Rouwverwerking tot Slaapproblemen; er is een slimme voorselectie met relevante modules.
 
Door de combinatie van ervaringsverhalen en tips voelen mensen zich serieus genomen en herkennen ze zich in anderen. De oefeningen helpen om concreet met de kennis aan de slag te gaan. Een groot deel van de mirro-modules is zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar.
 
Bekijk hier alle modules.
 

Mirro binnen je eigen bedrijfsomgeving

Wij kunnen een landingspagina ontwikkelen in je eigen huisstijl, met onder meer logo’s, passende afbeeldingen en aangepaste introductieteksten in de juiste tone of voice. Doordat het een landingspagina van mirro betreft, verzorgen wij de IT-ondersteuning ervan.
 
Op deze pagina vinden medewerkers een instaptest die toe leidt naar relevante module(s). Ook bevat de pagina een overzicht en korte omschrijving van alle modules. Via de slimme link kunnen medewerkers op deze pagina direct hun account aanmaken. Indien gewenst ontvang je communicatiemateriaal voor op je website.
 

Kosten

Voor het jaarlijks licentietarief (onbeperkt gebruik van alle Nederlandse modules) sturen wij een offerte op maat, passend bij je wensen en de organisatie zelf. Deze offerte is geheel vrijblijvend.
 
> Offerte aanvragen
 

 
 

Meer weten over onze eHealth producten?

Vraag het Claudia of Wouter! Telefonisch bereikbaar op 085 489 89 99

> Stel je vraag

Stichting mirro

Adres
Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
Telefoon
Mail