Behandelaccounts

Vanuit het beveiligde Mirro eHealth platform nodigt uw bedrijfsarts medewerkers die extra ondersteuning kunnen gebruiken uit voor de gewenste module(s). De bedrijfsarts kan de voortgang inzien, eventuele e-mailnotificaties instellen en met de medewerker communiceren via de beveiligde berichtenfunctie.

Gratis proefaccount

Ervaar het zelf: met een proefaccount kunt u één maand gratis en vrijblijvend gebruik maken van een behandelaccount. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen. In het proefaccount kunt u ook kennismaken met de beslisondersteuner mentale zorg: een slimme digitale vragenlijst voor gestructureerde uitvraag van psychische klachten en persoonlijke omstandigheden.

Verschillende thema’s

Om goed te kunnen aansluiten op de persoonlijke behoeften, is er een breed scala aan modules ontwikkeld. Zo zijn er onder andere modules bij rouwverwerking, relatieproblemen, geldzorgen, depressie, slaapproblemen en werkstress. De modules kunnen bij de behandeling van mensen met (lichte) psychische klachten worden ingezet.

Positieve insteek

De modules hebben een positieve insteek: het is niet raar om last te hebben van psychische klachten en vaak kun je er zelf al veel aan doen. De modules helpen mensen zo om de eigen klachten goed onder ogen te zien, maar ook om bijvoorbeeld het gesprek hierover met de omgeving aan te gaan.

Actiegericht

Elk onderdeel binnen de modules is opgezet volgens het didactisch OPOE-model: oriëntatie (O), presentatie (P), oefening (O) en evaluatie (E). Elke module bevat naast concrete oefeningen ook een omgeving met uitgebreide informatie over de klachten. Verder bevatten alle modules ervaringsverhalen en tips. Aan het begin en het eind van de oefeningen geven een start- en eindmeting een uitgebreider beeld van de huidige situatie en of iemand een ontwikkeling doormaakt.

Implementatie

Gaat u werken met Mirro eHealth? Wij voorzien u altijd van persoonlijk implementatieadvies. Indien gewenst verzorgen wij ook een training bij u op locatie. Daarnaast kan uw bedrijfsarts altijd onze e-learning raadplegen.

 
 

Laat het ons weten als jouw organisatie nog geen Mirro-modules aanbiedt!

Stichting mirro

Adres
Leidseveer 2-10
3511 SB Utrecht
Telefoon
Mail