Behandelaccounts

Vanuit het beveiligde eHealth-platform van Mirro nodigt de bedrijfsarts medewerkers uit om module(s) te volgen. Alleen de bedrijfsarts kan onder beroepsgeheim en in een beveiligde omgeving de voortgang inzien, eventuele e-mailnotificaties instellen, en met de medewerker communiceren.

 

Over de modules

De modules hebben een positieve insteek: het is niet raar om last te hebben van psychische klachten en vaak kun je er zelf al veel aan doen. De modules helpen mensen onder meer om de eigen klachten onder ogen te zien en om het gesprek met de omgeving aan te gaan.
 
Er zijn onder meer modules voor rouwverwerking, relatieproblemen, geldzorgen, somberheid, slaapproblemen en werkstress. De modules kunnen ondersteunen bij de behandeling van mensen met (lichte) psychische klachten.
 
Elk onderdeel binnen de modules is opgezet volgens het didactisch OPOE-model: oriëntatie (O), presentatie (P), oefening (O) en evaluatie (E). Naast concrete oefeningen hebben de modules een omgeving met uitgebreide informatie, ervaringsverhalen en tips.
 

Implementatie

Naast persoonlijk implementatieadvies verzorgen wij indien gewenst ook een training op locatie. Daarnaast is er e-learning voor hulpverleners beschikbaar.
 

Gratis proefaccount

Ervaar het zelf: met een proefaccount maak je één maand gratis en vrijblijvend gebruik van een behandelaccount. Daarnaast maak je kennis met de beslisondersteuner mentale zorg: een slimme digitale vragenlijst voor gestructureerde uitvraag van psychische klachten en persoonlijke omstandigheden.
 
Een proefaccount is tot slot een slimme manier om de modules te leren kennen: aan het begin en het eind van de oefeningen geven een start- en eindmeting een uitgebreider beeld van de huidige situatie en of iemand een ontwikkeling doormaakt. Dit is inzichtgevend voor zowel de werknemers als de bedrijfsarts/professional.

 
 

Meer weten over onze eHealth producten?

Vraag het Claudia of Wouter! Telefonisch bereikbaar op 085 489 89 99

> Stel je vraag

Stichting mirro

Adres
Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
Telefoon
Mail