Nieuws

 

 

  Terug

Smartphonegebruik in Nederland – infographic

Smartphonegebruik Nederland

Offline Dag komt eraan: op 10 mei is het de uitdaging om zoveel mogelijk offline te blijven. Het liefst helemaal natuurlijk. Lukt dat jou, denk je?

Voor de thuiswerkers en iedereen met een online geori├źnteerde baan is een hele dag offline zijn niet te doen (tenzij je vrij neemt en alle apparaten verbant, maar ja). Wel kun je ervoor kiezen om zo min mogelijk extra online te zijn, bijvoorbeeld door je mobiel doelbewust in een laadje te leggen of een uurtje minder tv te kijken of te gamen.

Je zult niet de enige zijn die moeite mee heeft met offline blijven. Nederlandse volwassenen spenderen gemiddeld 4 uur en 50 minuten op het internet per dag. Dit is verdeeld over verschillende apparaten, met de televisie en laptop op plek 2 en 3. Bovenaan staat de mobiele telefoon.

Cijfers

In de onderstaande infographic zie je enkele cijfers van het smartphonegebruik in Nederland, voortgekomen uit onderzoek van telecomaanbieder Simyo.

Infographic smartphonegebruik in Nederland

Uit dit onderzoek blijkt ook dat maar liefst 54% van de Nederlanders het smartphonegebruik wil minderen. Behoor jij tot die 54% en wil je graag zelfstandig en anoniem (weer) grip krijgen op jouw smartphonegebruik? Volg onze module Je smartphone de baas!

 


Deel dit artikel

     

Volgend artikel

Een op de vier studenten voelt zich eenzaam

Meer weten over onze eHealth producten?

Vraag het Claudia of Wouter! Telefonisch bereikbaar op 085 489 89 99

> Stel je vraag

Stichting mirro

Adres
Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
Telefoon
Mail