Nieuws

 

 

Terug  Terug

Prijswijziging mirro modules

Mirro modules prijswijziging kosten

Stichting mirro maakt al ruim zes jaar mooie producten die mensen ondersteunen bij hun mentale gezondheid. Dat doen wij vanuit onze ambitie om iedereen met psychische klachten de juiste zorg op het juiste moment te kunnen bieden. Vanwege nieuwe ontwikkelingen verandert de prijs per module. Gebruikers krijgen nu voor € 9,95 een heel jaar toegang tot de gekozen module.

Tot op heden werkten wij met een prijs van € 7,- per jaar, waarmee consumenten het hele jaar door gebruik konden maken van al onze modules. We hebben de prijs in de afgelopen drie jaar niet verhoogd of aangepast aan de markt.

Wij blijven onze gebruikers graag steunen met nieuwe onderwerpen, vertalingen van modules en up-to-date informatie en tips bij lichte psychische klachten. Doordat wij veel investeringen hebben gedaan om onze producten naar een hoger niveau te tillen en nieuwe initiatieven te ontwikkelen, is de kostprijs van onze modules gestegen.

Prijswijziging mirro modules

De prijs van een mirro module is nu € 9,95. Als consument krijg je voor deze prijs een jaar lang toegang tot een module naar keuze. Met deze prijs blijven wij nog steeds ver onder het gemiddelde van andere online zelfhulpmiddelen en kunnen wij toch de juiste zorg blijven bieden op het juiste moment.

De prijswijziging mirro modules is ingegaan op donderdag 18 februari 2021.

 


Deel dit artikel


Volgend artikel

Gratis anonieme hulp van mirro met een jaar verlengd

Laat het ons weten als jouw organisatie nog geen Mirro-modules aanbiedt!

Stichting mirro

Adres
Leidseveer 2-10
3511 SB Utrecht
Telefoon
Mail