Over Mirro

Stichting Mirro is een zelfstandige stichting zonder winstoogmerk. Het bestuur wordt gevormd door NewHealth Group. Een van de grootste e-health aanbieders in de basis en gespecialiseerde GGZ.

Ons team:

Het bedrijfsbureau van de stichting is verantwoordelijk voor strategievorming en implementatie.

Onze ambitie: samen maken we Nederland mentaal fitter

Een goede psychische gezondheid is een belangrijk bezit. Stichting Mirro vindt dat iedereen met mentale klachten recht heeft op de juiste zorg op het juiste moment. Daarom ontwikkelen wij e-health oplossingen die professionals in en om de GGZ ondersteunen, mentale fitheid op de werkvloer stimuleren én voor iedereen online het advies van GGZ-professionals toegankelijk maken.

Onze oorsprong: reactie op een stijgende zorgvraag

Psychische klachten zijn inmiddels verzuimoorzaak nummer één. De zorg- en maatschappelijke kosten stijgen mee, terwijl er juist ook veel bezuinigd wordt. Preventie en productiviteitswinst zijn van groot belang, zowel voor zorgverleners, werkgevers en onderwijsinstellingen. Mirro biedt kansen ter voorkoming van- en het efficiënt behandelen van psychische klachten. Lees hier meer over onze historie.

Onze producten: e-health toepassingen voor iedereen

Mirro’s biedt verschillende modules aan over uiteenlopende mentale klachten. Of u nu een zorgverzekeraar, werkgever of onderwijsinstelling bent: met Mirro kan iedereen werken aan mentale gezondheid!

Onze bescherming: beveiligde persoonsgegevens en informatiesystemen

Stichting Mirro is NEN 7510 gecertificeerd. Privacy en het veilig kunnen gebruiken van de Mirro-producten is iets waar wij continu hard aan werken.

 
 

Jouw organisatie ook mentaal fitter maken? Neem contact met ons op:

Stichting mirro

Adres
Leidseveer 2-10
3511 SB Utrecht
Telefoon
Mail