Nieuws

 

 

  Terug

Mentaal gezond met mirro modules bij a.s.r.

ditzo asr vitality

Vitaliteit en mentale gezondheid zijn belangrijk voor je levenskwaliteit. Om zoveel mogelijk mensen hierbij te helpen hebben a.s.r. en Stichting mirro de handen ineengeslagen. Onze online zelfhulpmodules helpen inzicht te krijgen in je mentale gezondheid en deze modules kun je kosteloos en onbeperkt gebruiken als je bij a.s.r. of Ditzo bent verzekerd.

Mirro eHealth: gratis voor verzekerden van a.s.r. en Ditzo

Op dit moment bieden we meer dan 20 verschillende modules, allen gericht op onderwerpen die meetellen bij je mentale gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan slaapproblematiek, coronastress, stress door je werk of studie, somberheid, (overmatig) smartphonegebruik en/of piekeren.

a.s.r.

Al onze modules zijn gratis te gebruiken voor iedereen die bij a.s.r. of Ditzo is verzekerd. Met deze modules kun je zelf aan de slag met je geestelijke gezondheid en mentale weerbaarheid. Aan de hand van ervaringsverhalen, tips, oefeningen en video’s werk je zelf aan je geestelijke gesteldheid, geheel anoniem en op het moment dat het jou uitkomt.

a.s.r. biedt ondersteuning

a.s.r. vindt de gezondheid en vitaliteit van verzekerden belangrijk. Zij zien dat je in verschillende fasen van je leven wel wat ondersteuning kan gebruiken om mentaal fit te blijven. Denk aan periodes van onrust en stress, wanneer je slecht slaapt, of wanneer je worstelt met de combinatie van werk en ouderschap. Er zijn veel momenten waarop het even niet zo lekker loopt en juist dan is het goed om hier actief mee aan de slag te gaan. Door met ons samen te werken helpen ze je daar graag mee.

Ben je verzekerd bij a.s.r.? Ga dan voor meer informatie over het registreren van je gratis mirro-account naar de website van a.s.r. Als je bij Ditzo verzekerd bent, kan je hiervoor terecht op de website van Ditzo

 


Deel dit artikel

     

Volgend artikel

Nieuwe Engelse zelfhulpmodules

Meer weten over onze eHealth producten?

Vraag het Claudia of Wouter! Telefonisch bereikbaar op 085 489 89 99

> Stel je vraag

Stichting mirro

Adres
Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
Telefoon
Mail