Nieuws

 

 

Terug  Terug

Lancering online zelfhulp portaal en vernieuwde mirro.nl

Stichting mirro heeft afgelopen maanden gewerkt aan de nieuwe, extra beveiligde omgeving voor gebruikers van de online zelfhulp modules én de vernieuwde corporate website mirro.nl. Iets om trots op te zijn!

Lancering online zelfhulp portaal

In het kader van de AVG is het gebruik van de online zelfhulp modules nu extra beveiligd. Heeft u al een mirro-account voor de online zelfhulp modules? In het vernieuwde, gebruiksvriendelijke online zelfhulp portaal kunt u via mirro.nl/inloggen inloggen zoals u gewend bent. Om de accounts extra te beschermen, volgt na het inloggen een automatische pop-up waarmee de gebruiker een sterker wachtwoord in kan stellen. Ook is er two-factor authenticatie ingevoerd.
 

Vernieuwde mirro.nl

Na jaren trouwe dienst werd het voor onze corporate website tijd voor een nieuw jasje. Als stichting hebben wij de afgelopen jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt. Ons aanbod verandert mee met trends op het gebied van e-Mental Health en zo zijn er nieuwe producten en doelgroepen bijgekomen. Op de vernieuwde mirro.nl kunnen consumenten (lees: iedereen die met zijn of haar mentale gezondheid aan de slag wil gaan), zorgverleners én werkgevers in één oogopslag informatie vinden over onze diensten. Tenminste, dat hopen we natuurlijk… Kunt u iets niet vinden? Wij staan u graag te woord. Bel 085 – 489 89 99 of mail naar info@mirro.nl. Samen maken we Nederland mentaal fitter.

 


Deel dit artikel


Volgend artikel

Beslisondersteuner vraagt BSN niet meer uit

Laat het ons weten als jouw organisatie nog geen Mirro-modules aanbiedt!

Stichting mirro

Adres
Leidseveer 2-10
3511 SB Utrecht
Telefoon
Mail